Debyyttialbumi ”Shook Up!” julkaistiin vuonna 2015

Shook Up!-debyyttialbumi julkaistiin vuonna 2015. Albumi on tehnyt selkeän vaikutuksen kotimaisessa musiikkikulttuurissa ja saanut ison suosion radiokanavien, levy-yhtiöiden ja kriitikoiden keskuudessa. Albumilla vierailee erittäin vahvat kotimaiset artistit kuten Murheenlaakso, Ida Paul, Krista Kuussaari ja Karri Koira.

Kappaleet Shook Up!:llä ovat täynnä energiaa ja dynamiikkaa ja ne hyödyntävät kotimaisia soundeja aina R&B:stä jazziin. Levy on täynnä upeita tuotteita, joilla kaikilla on oma erillisinen tyylinsä, ja huomaa että artistit todella osaavat oman musiikkityylinsä hallita. Yhdistelmä musiikin ja tekstin viihteellisyyttä kohti on todella vahva ja muodostaa melodisen ja poppiin tunnelman.

Shook Up!-debyyttialbumista tulee varmasti hieno lisä suomalaiseen musiikkiteollisuuteen, ja uskon, että se saa edelleen hyvän vastaanoton. Se on mahtava yhdistelmä tuttuja ja tuntemattomia artisteja yhdessä työskentelemässä yhdessä yhteisen taiteen pohjalta. Levy on riemukas, synkkien melodioiden tuhkatessa ja uskon, että se nousee osaksi monien suomalaisten musikaalien luetteloa lopun elämänsä ajaksi.

Shook Up! -yhtyeen debyyttialbumi on julkaistu lokakuussa 2015. Albumi sisältää 10 biisiä, ja kappaleet vaihtelevat 1980-luvun discon ja tyylikkään funk -vaikutteista aina shoegaze-vaikutteisiin moderniin popiin. Kaikki kappaleet kirjoitettiin, tuotettiin ja sovitettiin yhtyeellä itsellään.

Kanadassa, Yhdysvalloissa sekä Euroopassa saatu ylistävä palautteen myötä albumia pidetään yhtenä vuoden 2015 kiinnostavimmista musiikkijulkaisuista. Lisäksi Change of the Century, yhtyeen avauskappale on todistanut olevansa vuoden 2015 verratuimpia indiepop-kappaleita monien musiikintutkijoiden ja radiotoimittajien mielestä.

Yhtyeen johtohahmo Sharif Mitchell sanoi somessa: ”Julkaisimme teidemme loppuun asti ja teimme kaiken mahdollisen, jotta me ylittelisimme odotuksemme. Vain hyvillä tuloksilla olisi odotettavissa.”

Tulevaisuudessa yhtye saattaa julkaista vielä uuden albumin tai EP: n, mutta he eivät ole vielä valmiita paljastamaan mitä he suunnittelevat.

Vuonna 2015 julkaistiin tervetuloa-plattaus, jonka nimeä Debyyttialbumi Shook Up! voi kutsua melkoiseksi fanien faniklassikoksi.

Debyyttialbumi Shook Up! on levy, jolla esiintyy useita suosittuja rap-artisti ja hip hop-artisti. Levylle työstämät kappaleet kiinnittävät välittömästi huomion ja kertovat erittäin voimakkaastaan toiminnasta.

Jokainen tämän levyn kappaleista yhdistää erinomaisia lyriikkoja ja energistä musiikkia loistavan rytmiikkansa kanssa. Levy sisältää useita pimeisiä ja tunteikkaaksi muuttuvate lauluja, joissa niihin on sekoitettu modernia hip hopin biittien ja urban musiikin rymistelyitä. Kappaleet luovat mielenkiintoisia vaikutelmia sekoittaen maanläheisyyden instrumentaaliteemaan erityisen latauksen energian kanssa.

Levyllä on monenlaista musiikkityyli, ja se on myös taitavasti tuotettu kokonaisuus, joka antaa kuulijalle hauskoja elämyksiä. Se tukee ihmisiä todellisessa elämässä ja tekee heistä arvokkaampia. Debyyttialbumi Shook Up!, julkaistu vuonna 2015, on hyvin suosittu albumin faaneja muuhun maailman kaikkien aikojen listoilla.

Shook Up!-debyyttialbumi on viime vuosien merkittävin r&b-tapahtuma. Albumi sai paljon huomiota ja menestystä levy-yhtiölle, joka uskoi tuotteen koko potentiaaliin.

Albumi on saanut paitsi positiivisen palautteen myös musiikkikriitikoiden tunnustuksen musiikkielämän tärkeänä tapahtumana. Levy tarjoaa laajan kattauksen erilaisia genrejä, mukaan lukien R&B, hiphop, soul ja jazz.

Albumin nimikappale Shook Up! on ollut yksi vuoden 2015 parhaimmista julkaisuista ja se on noussut suuren yleisön silmissä todelliseksi klassikoksi. Toinen suosittu biisi, Let Me Be Your Fantasy, on tyylikäs ja melodiallaan palkittu.

Myös albumin muut kappaleet ovat korkeatasoisia ja yhdistelevät hyvin erilaisia vivahteita R&B-tuotannosta. Monista tanssittavista beatseistä huolimatta levy kantaa aina melodista puolta mukanaan.

Paitsi levyllä vierailevien artistien hittejä, albumilla on muita hienoja raitoja, joita ei ole aiemmin kuultu. Vaikka levy syntyi pianistin ja tuottajan tekemästä yhteistyöstä, unohtamatta suuria taiteilijoita, joita levyllä on, sanoitukset ja melodiat ovat olleet yhden henkilön tuotesarjan tyypillisiä.

Johdettuna musiikin laadusta ja debyytin saamasta suosiosta Shook Up! oli vuonna 2015 osoitus levy-yhtiön taitavasta tuotannosta. Kuuntele Hup Up! -albumia vaikka heti!